Milionové zisky v drobném developmentu

Pamatujete si dobu, kdy stačilo jít na sreality a z fleku jste mohli koupit celkem bez práce několik bytů, které byly třeba i s 10% výnosem? To byl ráj… Už jsme se všichni smířili, že tato zlatá doba je dávno za námi. Realitní moře je nyní plné ryb a žraloků a úspěšnými jsou již pouze ti, kteří umí daným příležitostem přidat určitou hodnotu.

Pojďme investičním příležitostem naproti. U developmentu sice nepočítejte, že zbohatnete jednoduchým lusknutím prstů. Zkratky zde nehledejte. Ale když se naučíte ověřené postupy, tak na vás čeká mnoho nových investičních možností a až milionové zisky. Ať už jste obchodník s realitami nebo dlouhodobý pronajímatel… staňte se ještě lepším investorem.

  • jak se změnil trh z pohledu „malého developera“, který chce investovat pár milionů korun
  • v čem se skrývají nové, ještě ne tolik objevené příležitosti, na kterých se dá skvěle v dnešní době vydělat
  • v čem se ukrývají rizika, v čem lidé nejvíce chybují
  • a zazní i tip na „udělátka“ za pár set korun, které můžete nosit s sebou na prohlídky a už předem odhalit nedostatky, které by Vás mohli stát v budoucnu desetitisíce korun

…o tom všem jsme si povídali s Katkou Novákovou, obrovským živlem, kterému development proudí v žilách už od mala. Ve stavebnictví pracuje přes 12 let, spolupracuje s mnoha developery a provádí technické dozory. Práskla nám na sebe, že svůj první investiční byt si koupila už v 18 letech a dokonce už v 16 letech pokládala svou první dlažbu. 🙂

Od té doby je pohlcena developmentem i ve vlastních různorodých projektech – rekonstrukce a výstavby bytových či rodinných domů, předělávání většího bytu na více menších, rozdělování pozemků, výstavby dvojdomků a mnoho dalšího.

Poslechněte si rozhovor jako podcast

Rozhovor si také můžete poslechnout jako podcast např. na Spotify, epizoda s Katkou Novákovou Milionové zisky aneb staň se drobným developerem.

Sledujte podcast Realitní Shaker na Spotify

Kompletní záznam ze semináře

Pokud se chcete dozvědět od Katky více tipů a postupů z praxe, rozhodně si nenechte ujít záznam ze semináře.

Jsem zastáncem myšlenky, že každý (kdo se tak rozhodne) může žít život přesně takový, jaký si sám přeje. Mojí vášní je budování pasivního příjmu, především prostřednictvím investování do nemovitostí. Měla jsem však potřebu tuto peněžní a business rovinu posunout ještě dál...rozšířit ji o pomoc ostatním lidem, a proto jsem založila projekt Realitní shaker.