Zdravím Vás ze země javorového listu,

kam jsem na dva měsíce odjela načerpat novou inspiraci v podnikání a investování. Já ty nemovitosti prostě miluji, protože nám umožňují žít snadnější život, cestovat a nemuset se každý den strachovat o to, zda budeme mít zítra co jíst 🙂

Je fajn čas od času opustit zajeté koleje, pracovat odjinud a mít i čas přemýšlet, co krásného se nám v životě děje. Být vděční za to, co máme a především umět si užívat přítomného okamžiku. Máme se sebou naši 2,5 letou Sofinku a ta nám to umí každou minutu krásně připomínat 🙂

Mám tu prostor se nad věcmi zamyslet více do hloubky a musím přiznat, že cítím obrovskou vděčnost a pokoru zároveň! Že mám kolem sebe tak skvělé lidi, že díky nemovitostem můžu žít život, jaký chci, a především (až trochu nevěřícně) že se nám všem společně podařilo posunout Realitní Shaker tam, kde je.

Vždy to totiž bude NÁŠ SPOLEČNÝ projekt… ne můj, ne náš ve smyslu pár lidí, se kterými na projektu spolupracuji, ale NÁŠ všech realitních INVESTORŮ, kteří jste se připojili do naší komunity, máte podobné smýšlení jako my, investování je vaše vášeň a především jste otevření vzájemnému sdílení, pomoci a inspiraci, protože to byla hlavní myšlenka, když jsem projekt v roce 2015 zakládala.

  • Po více jak 4 letech fungování se z Shakeru stal komplexní pomocník a průvodce pro realitní investory.
  • našimi semináři a konzultacemi prošlo ke 2000 začínajících i pokročilých investorů,
  • uspořádali jsme 10-ky vzdělávacích a realitně-networkingových akcí,
  • mezi 1. jsme zpřístupnili široké veřejnosti praktické vzdělávání, sdílení cenných informací a zkušeností z investování do nemovitostí,
  • propojili 100-ky investorů, byli u zrodu nových přátelství,
  • společně jsme zainvestovali miliony korun,
  • vybrali desítky spolehlivých nájemců,
  • a především jsme jako první v republice už před pár lety vytvořili ojedinělou a velmi přátelskou komunitu realitních investorů, která sčítá stovky aktivních členů a dennodenně nám všem pomáhá na cestě k finanční svobodě.

A TO VŠE JE STÁLE JEN ZAČÁTEK! Mrknout, co je nového a co připravujeme v blízké době můžete zde.

Tak buďte u toho s námi 🙂

Ještě jednou Vám všem ze srdce děkuji. Jsem vděčná…vděčná za Vaši přízeň, že s námi sdílíte své úspěchy i nezdary, své pokusy i omyly, svá čísla a vlastně i kus svého života. To je to, co bude Realitní Shaker činit vždy jedinečným.

Těším se na naši další společnou cestu!

Nela Kubasová, zakladatelka projektu Realitní Shaker

Investováním do nemovitostí jsem se začala zabývat v roce 2008 z nutkavé potřeby vzít život do svých rukou a osvobodit se od závislosti na zaměstnání a na ostatních lidech. A během dalších let se z toho stal můj velký koníček, posléze dokonce skutečná vášeň, která mě nutila zabývat se vším, co s tímto tématem souvisí. A po deseti letech, kdy se mi již podařilo vybudovat při zaměstnání zajímavé portfolio nájemních bytů a nasbírala jsem hromady zkušeností, jsem se rozhodla začít se investování věnovat na plno a profesionálně. Opustila jsem zaměstnání a v tuto chvíli se věnuji hlavně vyhledáví příležitostí pro další investory a jejich vzdělávání.