Mnoho lidí si mylně myslí, že rozdíl mezi bankami není velký a že jejich domácí banka, kam jim chodí výplata, může být i nejlepší pro to, aby si u ní vzali hypotéku.

❗Jenže chyba lávky!

Každý máme specifickou výchozí situaci, různé druhy příjmů i různé potřeby a i každá banka má odlišné nabídky a především metodiky:

  • některé umí řešit lépe OSVČ
  • některé umí půjčit bez dokládání příjmů
  • jiné si zase umí lépe poradit s nestandardními typy nemovitostí
  • některé zohledňují již počet vlastněných nemovitostí
  • jiné koukají na počet hypoték apod.

Rozdíl v bankách je markantní a špatná volba banky či špatně podaná žádost může znamenat i stopku ⛔ na všechny ostatní banky (kde bychom jinak předtím obstáli) na dlouhou dobu.

A pak jsou na trhu ještě další produkty, o kterých nikdo moc nemluví, ale investorovi mohou výrazně pomoci na jeho investiční dráze:

✅ Co takhle mít hypotéku a přitom legálně neplatit téměř žádné úroky?? My jsme například u naší 1 000 000Kč hypotéky zaplatili na úrocích pouze 1138Kč ročně!

✅ Nebo umět si díky hypotéce zařídit opakovaně mnoho set tisíc na zavolanou (nejen na nemovitosti) po dobu 10 let a příjem přitom doložit pouze při prvním čerpání.

A je toho mnohem víc, jak s financováním můžeme regulérně kouzlit:

✅ Co třeba si pořídit na hypotéku několikátou nemovitost a nedat do toho skoro žádnou korunu.

✅ Nebo se Vám snad nechce dokládat Vaše reálné příjmy?

✅ A co daně – neodepisujete z důvodu, abyste měli dostatečnou bonitu? A co když to jde dělat i jinak a vy tak zbytečně přicházíte o desítky tisíc?

Nic není nemožné, jen je potřeba mít ty správné informace a vědět, na koho se s důvěrou můžete obrátit. Protože abychom mohli být úspěšnými investory, tak je…

  1. jednak důležité se obracet na ty správné hypoteční poradce, kteří mají zkušenost s investičními hypotékami, ideálně i sami investují,
  2. a zároveň je potřeba se umět v džungli financování vyznat i tak trochu sám, znát různé vychytávky, abychom se např. nenechali „opít rohlíkem“, když nám bude někdo tvrdit, že něco nejde (ať už naše okolí nebo přímo hypo poradci či přímo v bankách). To je bohužel častá realita, kterou s investory řešíme.

Myšlenková mapa semináře Financování nejen investičních nemovitostí

myšlenková mapa financování investičních nemovitostí

Abychom Vám v této džungli pomohli najít ten správný směr, tak jsme ve spolupráci s lidmi z praxe připravili online i živý seminář Financování nejen investičních nemovitostí, kde vám všechny naše tipy jak na banky prozradíme 🙂

CHCI SE PODÍVAT NA ZÁZNAM SEMINÁŘE

VIDEOZÁZNAM

Pro ty z Vás, nechcete čekat na příští termín semináře, jsme připravili videozáznam z květnové akce.

A kdo vás těmito otázkami provede?

Zuzka Šlemarová – která pracuje v bance, přímo na správě hypotečních úvěrů – v hypotékách tedy „umí chodit“ ????

Kromě toho je zkušená realitní investorka, která velmi ráda pro své investiční nemovitosti využívá hypoteční páku. Zuzka má ve svých 28 letech již 7 investičních bytů, všechny na hypotéku a to u několika bank.

O své praktické zkušenosti a nejaktuálnější informace z bankovního trhu se s námi otevřeně podělí také dva hypoteční makléři Monika Papežová a Marián Drgo. Jejich znalosti oceníte především v druhé části kurzu, kde budeme rozebírat modelové situace a jejich konkrétní řešení z praxe. Bude zde také dostatečný prostor pro Vaše osobní dotazy.

Pojďte se s námi naučit, jak lehce zafinancovat Vaši budoucí nemovitost, jak zefektivnit Vaše současné portfolio a jak být připraveni na nejrůznější praktiky bank.

ONLINE vs ŽIVÝ SEMINÁŘ

Dnešní doba nás učí mnoho nového a jedním z toho jsou i naše živé semináře překlopené do online.

Nemusíte mít obavu, protože vše je jako při živé akci:

  • stejný obsah, možnost vstupovat do diskuze a klást otázky apod.
  • navíc je to velmi jednoduché a nepotřebujete žádná speciální zařízení či něco kupovat.
  • vše předem vysvětlíme, jak se používá. Setkání bude probíhat prostřednictvím platformy ZOOM, která zajistí perfektní video i zvuk
  • vše tedy z pohodlí Vašeho domova, bez nutnosti cestovat a s pocitem, že sedíme všichni u vás doma na sedačce ???? Jen to kafčo si budete muset uvařit sami ☕

Dočetli jste až sem?

To nás moc těší a děkujeme, že jste nám tak dlouho věnovali pozornost. Vašeho času si moc vážíme, proto pro vás na našem youtube kanálu a FB stránce sháníme aktuální informace z trhu, které by investorům neměli uniknout.

Takové je i video s Mariánem Drgem, které se z 10 minutovky o aktualitách hypo trhu trošku zvrhlo a vzniklo z toho velmi zajímavé video jak pro začínající investory, tak pro zkušené. Krásně vám tak doplní informace, které mimo jiné budeme na dnešním online semináři hlouběji rozebírat.

Na viděnou!

holky z Realitního Shakeru

Jsem zastáncem myšlenky, že každý (kdo se tak rozhodne) může žít život přesně takový, jaký si sám přeje. Mojí vášní je budování pasivního příjmu, především prostřednictvím investování do nemovitostí. Měla jsem však potřebu tuto peněžní a business rovinu posunout ještě dál...rozšířit ji o pomoc ostatním lidem, a proto jsem založila projekt Realitní shaker.